Investeste in amintiri

City-Break, Fără categorie, Italia

Weekend la Milano in Decembrie de la 133 euro/pers (zbor si cazare 3 nopti )*Calatoreste ieftin

Orasul Milano este al doilea cel mai vizitat oras din Italia,anual nu mai putin de 7 milioane de turisti ajung in capitala Lombardiei.Milano este un oras cu stil, pe care multa lume îl percepe doar ca o destinație de shopping. E adevarat ca nu e un muzeu in aer liber precum Roma, dar eu cred ca este subestimat și ca are mult mai multe de oferit decat o simpla trecere prin cabinele de proba.

Printre cele mai vizitate obiective turistice din Milano regasiti:

Domul,o cladire cu arhitectura gotica superba ,construit din marmura alba in sec al XIV-lea (intrarea costa 2euro/pers)

Galeria Vittorio Emanuele II este situata la cativa pasi deDom si este una din cele mai luxoase galerii comerciale din Europa.

Castelul Sforzesco se afla tot in apropiere de Dom ,aici veti gasi cateva muzee dar si o curte interioara impresionanta.

Stiu ca sunt doar cateva randuri despre acest minunat oras ,dar sper ca te-am convins ca merita vizitat cel putin cateva zile.

Perioada:06.Dec.2018-09.Dec.2018

Bilete avion:  48 euro

Cazare:

Recomandarea noastra : 85 euro/pers (cazare 3 nopti in camera dubla)

Important : Aceasta este o vacanta DIY(Do it yourself) Va trebui sa folosesti link-urile din articol (dati click pe poza respectiva) pentru a face rezervarile necesare, nu inainte de a verifica daca preturile mai sunt de actualitate.Plata biletelor se va face in momentul rezervarii.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Leave a Reply