Investeste in amintiri

Fără categorie

Vom putea calatori fara vaccin anti covid in 2021?

Odata cu stirile despre aparitia vaccinului anti covid au aparut si zvonurile sau teoriile consirationiste cum ca nu vom putea calatorii in 2021 fara dovada vaccinarii impotriva Covid-19.

Pana astazi 03.01.2021 nu am putut gasi nici o stire oficiala despre obligatia prezentarii unei dovezi a vaccinarii pentru a putea calatorii in Europa sau in alta zona a lumii.

Singurele stiri aparute in mass-media sunt de fapt zvonuri in urma unor  interviuri cu cei de la IBM , care au creat ” Digital Health Pass”  sau  cei de la “The Commons Project” realizatori ai proiectului ” Common Trust Network“. Automat cei intervievati nu au facut nimic altceva decat sa isi promoveze produsul  sau initiativa , nimic iesit din comun .

babyliss-romania.ro

Dar pentru ca momentan capacitatea de productie a vaccinului este limitata,  si vaccinarea populatie este de cateva sute pe zi in Romania ,cel mai probabil anul acesta vom calatorii la fel ca anul trecut cu test PCR, sau dovada scrisa a vaccinarii.

Personal cred ca indiferent de rata de vaccinare a populatiei ,fiecare tara isi urmareste propriul interes economic si va aproba calatoriile in scop turistic in plin sezon . Cateva exemple de pana acum:

-Turcia,Bulgaria si Grecia au inchis granitele abia la sfarsitul sezonului estival desi cazurile se inmulteau in toata Europa

-Mexic ,Maldive ,Florida si alte state din zona Caraibelor au deschis din luna Decembrie ,la timp pentru sezonul vacantelor ,asta in ciuda faptului ca nu s-a schimbat nimic in bine din vara pana acum.

Deci fiti pozitivi pentru anul acesta si ramaneti “negativi” la teste.

Leave a Reply