Investeste in amintiri

Uncategorized

Tenerife in Martie la 270 euro

Tenerife-beach.jpg

Daca ai ajuns in Tenerife nu te limita doar la a face plaja ci incearca sa vizitezi insula. Nu vei regreta! De la piramide misterioase Güímar la vulcani, stanci abrupte si parcuri tematice, exista o multime de lucruri de facut si locuri de vizitat in Tenerife. Peisajul din Tenerife este unic datorita frumusetii sale naturale si a diversitatii. Dealurile impadurite, stancile impresionante, peisaje lunare si plajele frumoase fac din aceasta insula un adevarat paradis turistic.

Daca doresti sa faci un tur al insulei, iti recomandam sa nu incerci sa o realizezi intr-o singura zi, ci sa imparti insula in doua parti: nord si sud.

In partea nordica a insulei ai cele mai multe locuri de vizitat. Aici gasesti Parcul National Teide, peisajele lunare, orasul La Laguna, orasul La Ortava si Lago Martianez, Arborele Drago, peisajele de la Punta de teno si capitala Santa Cruz de Tenerife.

In partea de sud al insulei se gasesc majoritatea statiunilor din Tenerife. Recomandam sa vizitezi El medano, un loc foarte cautat de windsurferi. las Americas, este cel mai mare centru turistic si are o multime de activitati pentru petrecerea timpului liber. In Los Gigantes veti gasi cel mai mare port de agrement de pe insula si impresionantele stanci Los Gigantes. In nici un caz sa nu omiteti vizitarea satului La masca!

 

Pretul include bilete de avion dus-intors si cazarere 6 nopti in camera dubla

Perioada propusa este :10.03.2016-16.03.2016,mai jos vedeti detaliile legate de zbor

12669658_1041207259285116_6919929200918984815_n.jpg

Pentru detalii suplimentare si ajutor in vederea rezervarilor contactati-ne pe:

          mail: piratescorp@yahoo.com

Leave a Reply