Investeste in amintiri

calatorii, Exotic, Sejururi, Spania, Uncategorized

Sejur Tenerife de la 245 euro/pers (zbor, cazare 7 nopti )

Daca ai ajuns in Tenerife nu te limita doar la a face plaja ci incearca sa vizitezi insula. Nu vei regreta! De la piramide misterioase Güímar la vulcani, stanci abrupte si parcuri tematice, exista o multime de lucruri de facut si locuri de vizitat in Tenerife. Peisajul din Tenerife este unic datorita frumusetii sale naturale si a diversitatii. Dealurile impadurite, stancile impresionante, peisaje lunare alaturate plajelor frumoase fac din aceasta insula un adevarat paradis turistic.

Daca vrei sa te distrezi pe cinste va recomandam partea sudica, cu celebra Playa las Americas; daca vrei liniste si relaxare, alege orasul din nord-vest, Puerto de la Cruz. Vremea este perfecta tot timpul anului in Tenerife,insa luna Mai este considerata perfecta pentru plaja si inot in Atlantic.

Perioada:10.Mai.2017-17.Mai.2017

Bilete avion: 155 euro 

nyzbor.jpg

Cazare:

Recomandarea noastra : 90 euro/pers (7 nopti)

hcp-hero-westfront-1024x374_4.jpg

Important : Aceasta este o vacanta DIY(Do it yourself) Va trebui sa folosesti link-urile din articol (dati click pe poza respectiva) pentru a face rezervarile necesare, nu inainte de a verifica daca preturile mai sunt de actualitate.Plata biletelor se va face in momentul rezervarii

Leave a Reply