Cipru este un adevarat paradis pentru oricine doreşte să se relaxeze , pictori, jucători de golf, fotografi, pasionaţii de navigatie, drumeţii şi ciclism , arta, geologi sau iubitori de istorie.

Paphos ,propunerea noastra este o statiune mai putin cunoscuta printe romani ,este situata in sud-vestul Ciprului si este perfecta pentru cei care vor sa se bucure de o saptamana de relacsare departe de agitatia din marile orase cipriote.

Calatoria cu autobuzele în Paphos poate fi ieftina, dar ai nevoie de rabdare. Autobuzele nu ruleaza dupa un program regulat şi, de asemenea, se executa numai pe anumite trasee. Bilete de autobuz sunt ieftine şi trebuiesc cumparate doar cand aţi urcat în autobuz. Autobuzele sunt de două feluri: autobuze urbane şi rurale. Autobuze urbane fac legatura intre orase în timp ce autobuzele rurale fac legatura intre satele mici din apropiere.

Perioada:31.Mar.2018-07.Apr.2018

Bilete avion: 172 Ron

assad.jpg

Cazare:

Recomandarea noastra : 192 euro/pers (7 nopti in apartament cu un singur dormitor si bucatarie)

65349728.jpg

Important : Aceasta este o vacanta DIY(Do it yourself) Va trebui sa folosesti link-urile din articol (dati click pe poza respectiva) pentru a face rezervarile necesare, nu inainte de a verifica daca preturile mai sunt de actualitate.Plata biletelor se va face in momentul rezervarii.