Cred că America a devenit, în ultimii ani, o destinație obligatorie pe lista oricarui calator. Și nu doar ca o simplă vizită, ci profitati la maxim de toată splendoarea ei, precum și savurată în cele mai mici detalii.

Știm cu toții cӑ de fiecare datӑ când planificӑm concediul ȋn strӑinӑtate, ca mai mare preocupare de dinaintea plecӑrii sunt gӑsirea biletelor de avion ieftine, cu cât mai puține escale (daca este posibil) și o cazare potrivită . Pentru cei ce vor sa obtina viza turistica pentru SUA in 2018 avem vesti bune ,se pare ca de la an la an procentul celor refuzati este din ce in ce mai mic.Taxa de viza este de 190$ ,programarea se face on-line si interviul se tine la ambasada SUA din Bucuresti(pregatiti anterior interviului toate datele de calatorie inclusiv rezervarile pentru cazare si zbor).Mai multe detalii gasiti aici.

Perioada:05.Sep.2018-12.Sep.2018

Bilete avion: 1.270 Ron(276 euro)

Untitled.jpg

Cazare:

Recomandarea noastra : 156 euro/pers (7 nopti in apartament cu un singur dormitor si bucatarie)

72962491.jpg

Important : Aceasta este o vacanta DIY(Do it yourself) Va trebui sa folosesti link-urile din articol (dati click pe poza respectiva) pentru a face rezervarile necesare, nu inainte de a verifica daca preturile mai sunt de actualitate.Plata biletelor se va face in momentul rezervarii.