Thailanda este cu precadere o destinatie perfecta pentru orice tip de turist, ce doreste sa patrunda in tainele unei culturi si a unei civilizatii diferite. Capitala Bangkok este un oras viu si plin de surprize in care poti descoperi fragmente din cultura si istoria Thailandei la orice privire in jur.

custom_800x600_4f8d8520f25206.jpg

Bangkok-ul reuseste sa uimeasca vizitatorul cu amestecul sau de modernism si antichitate, de istorie si entertainment de tip american,facandu-l destinatia preferata a multor turisti.

Printre cele mai populare atractii turistice din Bangkok si imprejurimi sunt celebrele temple budiste , pietele plutitoare si târgurile de mancare traditionala thailandeza.

16094013.jpg

Cei ce vor sa se convinga de toate povestile auzite despre Thailanda ii sfatuim sa profite de oferta celor de la Flydubai :

Perioada:16.Aug.2018-23.Aug.2018

Bilete avion: 410 euro

nyzbor.jpg

Cazare:

Recomandarea noastra : 186 euro/pers (7 nopti in camera dubla hotel 4*)

12.png

Important : Aceasta este o vacanta DIY(Do it yourself) Va trebui sa folosesti link-urile din articol (dati click pe poza respectiva) pentru a face rezervarile necesare, nu inainte de a verifica daca preturile mai sunt de actualitate.Plata biletelor se va face in momentul rezervarii