Pentru ca de cele mai multe ori ne lasam fermecati de alte destinatii europene si uitam cat de frumoasa este tara noastra ,astazi va recomandam Sibiul si împrejurimile.Romantic, fotogenic și mereu primitor, Sibiul poate fi oricând o excelentă alegere pentru petrecerea unui weekend. Destinație îmbietoare şi în zile tihnite de toamnă, când școala și terminarea concediilor îi golesc străzile de turiști, Sibiul pare că îi așteaptă calm și imperturbabil pe cei dornici să îl descopere fără grabă.

13730866_551894154997569_4661166762295709395_o.jpg

Tot in aceasta zona,mai exact in Avrig veti gasi Palatul Brukenthal ,unde va recomandam calduros sa va cazati cel putin o noapte(vezi tarife )daca doriti sa gustati din stilul de viata al baronului de Brukenthal.Aceasta zona este una foarte bogata din punct de vedere istoric si cultural,deci cateva zile sunt obligatorii.

nyzbor.jpg

Un alt obiectiv important de vizitat langa Sibiu ar fi Muzeul Astra,cel mai mare muzeu etnografic in aer liber din tara noastra si unul din cele mai mari din Europa.Acesta se afla la aproximativ 7 km Sud de Sibiu si se poate ajunge inclusiv cu autobuzul nr 13 din Sibiu.

nyzbor.jpg