Investeste in amintiri

calatorii, Exotic, Statele unite ale Americii, Uncategorized

Florida-primele impresii (Ep-2)

Despre ce sa faci prin Florida ar fi multe de spus dar pentru moment ne limitam la West Palm Beach.Este un oras infloritor, unul din cele mai bogate orase din Florida; aici vei intalni la tot pasul cluburi de golf fabuloase ,restaurante impresionante si cluburi exclusiviste.

IMG_0029.JPG

IMG_0055.JPG

IMG_0160.JPG

West Palm Beach este un oras cu mult soare tot timpul anului ,vederi uluitoare la malul oceanului si multe cartiere pitoresti.Centrul orasului gazduieste doua din cele mai importante cartiere ale orasului-unul comercial,City Place si Clemantis Street District -centrul divertismentului.IMG_0176.JPG

IMG_0215.JPGIMG_0239 - Copy.JPG

IMG_0242.JPGIMG_0257.JPGIMG_0275.JPG

Si acum unde sa mananci sau sa te distrezi in west Palm Beach:

1.Clar pe primul loc in topul nostru se afla lantul de restaurante Cheesecake Factory,au un meniu foarte variat ,unul din cele mai bune steak-uri mancate vreodata si o lista impresionanta de deserturi. Un meniu de o persoana(fel pricipal,desert si o bautura) costa aproximativ 40$ fara tips.

CHEESCAKE-1024x576.jpg

img00086-20100202-2020.jpg

2.Pe lucul doi in topul preferintelor noastre se situeaza Roxy’s Pub,desi mirosul puternic de iarba te intampina de la intrare si iti da impresia ca esti in Jamaica sau Amsterdam. Faptul ca este situat pe acoperisul unui bloc de pe Clematis Street si are farmecul petrecerilor clasice din Florida ii da dreptul de a fii unul din cele mai cunoscute cluburi din Florida.

maxresdefault.jpg

3.Pe locul trei in topul nostru se regaseste Okeechobee Steakhouse,situat pe bulevardul cu acelasi nume .Este putin mai scump decat Cheesecake Factory dar au o mancare incredibila si servirea este ireprosabila(asta se va regasi in tipsul de 20% inclus in nota 🙂 OSH-1.png)

Leave a Reply