Investeste in amintiri

calatorii, City-Break, europa, Italia, Romania, Sejururi, Uncategorized

Cum imi organizez vacantele si city-breakurile pe parcursul unui an

Sfatul meu este sa calatoresti contra tendintelor,adica sa nu te duci in luna August in Italia, cand toata lumea e in concediu, sa mergi in Martie sau Octombrie, cand e mai liber. Sa mergi in Nordul Europei vara, pentru ca iarna iti va ingheta sufletul daca mergi.

In prima parte a anului caut sa petrec cateva zile sau chiar o saptamana intr-o tara mediteraneana,de preferat la mare, ca sa fie clima mai blanda, sunt 14-15 grade, iar preturile la cazare sunt mai mult decat acceptabile. Este momentul in care poti vedea destinatii exclusiviste pe timp de vara (ex. Coasta de Azur). Poti merge linistit la Barcelona, Andaluzia (sudul Spaniei),Lisabona, Sicilia, sudul Italiei, Cipru, Malta.

Perioadele Martie -Mai si Septembrie-Noiembrie sunt pentru city-breakuri. Spre exemplu, se gasesc tarife foarte bune la biletele de avion spre Roma , Londra , Berlin, Atena, Budapesta, Bruxelles etc.

Pentru vara ma gândesc sa merg in locurile “reci” ale Europei – Scandinavia,Austria, Elvetia sau chiar Rusia,si daca imi permite bugetul fug cateva zile la plaja in Grecia daca gasesc legaturi bune din orasul in care ma aflu.

Pentru ca biletele de avion sunt mai ieftine in timpul saptamanii ,sfatul meu ar fi sa verifici si lista cu zile libere din 2017  pentru a cauta cele mai bune oferte.

 

 

 

Leave a Reply