Investeste in amintiri

City-Break, europa, Italia, medieval, Uncategorized

City break Toscana de la 665 ron/pers (zbor, cazare 4 nopti)

Dacă îți plac cluburile, viața de noapte si agitația urbană nu te duce în Toscana! Dar dacă vrei să-ți petreci vacanța într-un loc cu peisaje desprinse parca din tablouri , liniște, degustări de vinuri, mâncăruri simple, dar înnebunitoare sau cetăți medievale, Toscana e o alegere foarte bună.

Toscana este o destinație din ce în ce mai căutată de turiștii cu bugete de toate felurile. Dacă faci planuri pentru o escapada de primavara și nu știi ce destinație să alegi, iată o propunere pentru amatorii de priveliști care-ți taie răsuflarea, mâncare ce-ți lasă gura apă și vinuri perfecte.

Fiind o zona destul de vasta va recomanda sa vizitati Florenta,Pisa,Siena,Lucca.Si totusi vacanța în Toscana nu e completă fără o plimbare prin Chianti, una dintre cele mai cunoscute și mai pitorești regiuni ale Italiei.

Perioada:12.Mai.2017-16.Mai.2017

Bilete avion: 150 ron

nyzbor.jpg

Cazare :515 ron

Pentru cazare am ales o pensiune in  San Gimignano,chiar in inima Toscanei.

hcp-hero-westfront-1024x374_4.jpg

Important : Aceasta este o vacanta DIY(Do it yourself) Va trebui sa folosesti link-urile din articol (dati click pe poza respectiva) pentru a face rezervarile necesare, nu inainte de a verifica daca preturile mai sunt de actualitate.Plata biletelor se va face in momentul rezervarii

 

Leave a Reply