Profitam ca anul acesta Ryanair a introdus un zbor direct spre Amman , capitala Iordaniei si va recomandam sa vizitati una din cele 7 minuni ale lumii moderne,anume Petra.

Iordania este una dintre principalele atractii turistice ale Orientului Mijlociu, unde puteti descoperi locuri biblice, vestigii antice sau adevărate minuni ale naturii. Cel mai cunoscut obiectiv turistic este fără îndoială Petra, orasul construit în piatră rosiatică acum peste 2.000 de ani. Dar nu trebuie să ratati nici capitala Amman, muntele Nebo, o excursie în desert sau la Marea Moartă.

Din Amman pana la Petra sunt aproximativ  260 km si se pot parcurge cu masina inchiriata (50-60 euro) sau cu autobuzele speciale pentru aceasta destinatie.

Foarte important de retinut ca pentru intrarea in Iordania se aplica o taxa de viza de 55euro care se achita la sosirea in aeroportul din Amman.

Perioada:26.Ian.2018-29.Ian.2019

Bilete avion: 429 ron (Ryanair)

72962491.jpg

Pentru cazare va recomandam :

-105 euro/pers (mic-dejun inclus si nota 9 pe Booking.com)

maxresdefault.jpg

Important : Aceasta este o vacanta DIY(Do it yourself) Va trebui sa folosesti link-urile din articol (dati click pe poza respectiva) pentru a face rezervarile necesare, nu inainte de a verifica daca preturile mai sunt de actualitate.Plata biletelor se va face in momentul rezervarii.