Investeste in amintiri

calatorii, City-Break, europa, medieval, Spania, Uncategorized

City break Malaga de la 765 ron/pers (zbor, cazare 4 nopti )

Malaga are o atracţie specială pe care orice vizitator o poate identifica într-o plimbare scurtă. Cultura, tradiţiile, gastronomia, clima demnă de invidiat  şi ospitalitatea locuitorilor îi consolidează imaginea ca „oraş paradisiac” , nume utilizat de faimosul poet spaniol Vicente Aleixandre referitor la oraş.

Zona centrala, eleganta si recent restaurata, are cateva muzee si biserici deosebite, fara a mentiona locul de nastere al lui Picasso si Museo Picasso Malaga aferent, ce adaposteste o colectie importanta de lucrari apartinand celui mai faimos fiu al orasului.Dar sa nu uitam ca de-a lungul celor 14km de coasta,Malaga oferta turistilor un total de 16 plaje bine ingrijite,separate de traficul urban,ceea ce le transforma in adevarate oaze de liniste.

Perioada:11.Apr.2017-15.Apr.2017

Bilete avion: 330 ron

nyzbor.jpg

De la aeroport, in centru, se ajunge usor, cu un metroul. Linia a fost construita in urma cu cativa ani si transferul nu dureaza mai mult de 20 de minute. Un bilet costa 1,70 euro.

Cazare:

Recomandarea noastra 1: 435 ron/pers (4 nopti)

hcp-hero-westfront-1024x374_4.jpg

Recomandarea noastra 2: 580 ron/pers (4 nopti)16094013.jpg

Important : Aceasta este o vacanta DIY(Do it yourself) Va trebui sa folosesti link-urile din articol (dati click pe poza respectiva) pentru a face rezervarile necesare, nu inainte de a verifica daca preturile mai sunt de actualitate.Plata biletelor se va face in momentul rezervarii

 

 

Leave a Reply