Viena este un oras care trebuie vazut macar o data in viata. Stim, o vacanta  la Viena pare un lucru extravagant pentru multi, dar capitala Austriei se poate vizita si cu bani putini. Si credeti-ma ca merita pe deplin orice efort financiar ar presupune asta pentru fiecare dintre voi.
Trei zile in Viena cred ar fi suficiente pentru a va face o idee despre frumusetea acestui oras si despre principalele sale atractii. Sunt intr-adevar multe, dar si simpla plimbare pe strazile din centrul orasului va va incanta ochiul si sufletul. Iar pentru asta nu va trebuie foarte multi bani. Echipa „calatoresteieftin” va invata cum sa faceti o calatorie in capitala Austriei cu bani putini, dar in care sa vedeti si principalele frumuseti ale acestui oras.
Evident, pentru locuitorii din apropierea granitei de vest a Romaniei un drum cu masina pana la Viena este mai simplu,dar pentru cei din Sud-Estul Romaniei cea mai rapida variant ramane zborul. In primul rand, distanta este mult mai mica, iar timpul de parcurgere a acesteia este mai scurt.

Perioada:04.Oct.2018-07.Oct.2018

Bilete avion:  111 euro

zbor.jpg

Cazare:

Recomandarea noastra : 76 euro/pers (cazare 3 nopti )

hotel.jpg

Important : Aceasta este o vacanta DIY(Do it yourself) Va trebui sa folosesti link-urile din articol (dati click pe poza respectiva) pentru a face rezervarile necesare, nu inainte de a verifica daca preturile mai sunt de actualitate.Plata biletelor se va face in momentul rezervarii.