Glasgow este unul dintre putinele locuri  unde arhitectura Victoriana imbraca totul in istorie, in timp ce oamenii si-au pastrat neatinsa ospitalitatea si bucuria de a intampina turistii.

Este un oras al contrastelor intre viata de noapte agitata si multitudinea de muzee,catedrale si celebrele castele scotiene din imrejurimi.

16094013.jpg

Daca tot ati ajuns in aceasta zona a Marii Britanii , de recomandat este sa faceti o vizita si capitalei Scotiei, Edinburgh.Un oras cosmopolit si plin de atractii turistice ce te vor uimi prin arhitectura si istorie.

Din Glasgow se poate ajunge in Edinburgh cu trenul ,un bilet dus-intors costa 15 lire si calatoria dureaza aprox. 1 ora, dar va garantam ca merita.

koh-tao-thailand-beach-great-destination.jpg

Perioada:14.Nov.2017-18.Nov.2017

Bilete avion: 189 ron  (WizzAir )

nyzbor.jpg

Cazare:

Recomandarea noastra: 483 ron / pers

Untitled-2_0000_image-05_0003_2-1.jpg

Daca vreti sa va cazati o noapte la unul din castelele sin Glasgow preturile sunt putin piperate ,undeva la 300 ron /pers pe noapte ,dar experienta este unica.

BangkokTemples%207.jpg

Important : Aceasta este o vacanta DIY(Do it yourself) Va trebui sa folosesti link-urile din articol (dati click pe poza respectiva) pentru a face rezervarile necesare, nu inainte de a verifica daca preturile mai sunt de actualitate.Plata biletelor se va face in momentul rezervarii.