Cu o istorie de peste 6000 de ani Larnaca este cea mai veche așezare din Cipru, un loc învăluit în mistere și legende la care se adaugă forfota locurilor moderne și luxuriante.Orașul deține suficiente obiective turistice cat să satisfacă pasiunile turiștilor în ceea ce privește istoria, locuitorii conservându-si cu grijă artefactele ce datează de acum 6000 de ani, în timp ce resorturile se extind pana aproape de plajele luxuriante .

Larnaca poate fi vizitată la pas, iar principala atracție este cu siguranță Biserica Sf. Lazar ce datează din secolul IX,insa iti recomandam promenadele pe falezele lungi și pietruite ale plajelor cu nisip atât alb cât și auriu foarte moale, în timp ce te bucuri de briza răcoroasă a mării.

Perioada:18.Mar.2017-22.Mar.2017

Bilete avion: 240 ron

nyzbor.jpg

Cazare:

Recomandarea noastra: 425 ron/pers (4 nopti si mic-dejun inclus)

hcp-hero-westfront-1024x374_4.jpg

Important : Aceasta este o vacanta DIY(Do it yourself) Va trebui sa folosesti link-urile din articol (dati click pe poza respectiva) pentru a face rezervarile necesare, nu inainte de a verifica daca preturile mai sunt de actualitate.Plata biletelor se va face in momentul rezervarii