La ce te gandesti cand auzi cuvantul Amsterdam ? In cazul in care esti mai petrecaret din fire, raspunsul se inscrie usor in triunghiul fete-iarba-bere.Orasul unde orice turist va gasi cea mai mare toleranta sociala si cele mai multe vestigii istorice din Europa este capitala Olandei, Amsterdam. Un oras cu multe obiective turistice si conotatii , Amsterdam ofera turistului ce viziteaza Olanda o experienta unica prin simplul fapt ca orasul are origini foarte vechi iar in numeroasele cartiere ale sale se poate observa fina trecere a anilor si dezvoltarea graduala a orasului in diversele etape istorice prin cladiri din majoritatea epocilor.

Desigur, Amsterdam este un oraş atat de fascinant încat chiar dacă te plimbi doar prin centrul lui, fara un plan prealabil, e suficient.

Perioada:23.Mar.2017-26.Mar.2017

Bilete avion: 98 ron

nyzbor.jpg

Specificam faptul ca veti ateriza pe aeroportul din Bruxelles, de aici se ajunge cu trenul catre Bruxelles, apoi tren catre Amsterdam (cam 2 ore si 45 de minute de mers si costa aprox.35euro dus-intors).

Cazare:

Recomandarea noastra: 499 ron/pers (3 nopti)

16094013

Important : Aceasta este o vacanta DIY(Do it yourself) Va trebui sa folosesti link-urile din articol (dati click pe poza respectiva) pentru a face rezervarile necesare, nu inainte de a verifica daca preturile mai sunt de actualitate.Plata biletelor se va face in momentul rezervarii