Indiferent de ce ai auzit pana acum despre Amsterdam ,de bine sau de rau ,capitala Olandei este unul din cele mai importante orase turistice din Europa,si credeti-ne ca are ce oferi.

Amsterdam gazduieste mai bine de 400 de muzee şi galerii de arta, evident printre principalele puncte de atractie pentru turisti raman totuşi  cele mai mari şi mai cunoscute:Rijksmuseum (Muzeul Regal), Muzeul Van Gogh, Casa Annei Frank sau Stedelijk Museum (Muzeul Orasului). Pe lângă acestea însă există o mare varietate de muzee mai mici, cu tematici precum cafeaua, pianul, diamantul, spectacolul, berea, brânza si multe alte teme la care numai olandezii se puteau gandi.

La toate aceste obiective turistice clasice se adauga arhitectura orasului si celebrele canale,Cartierul rosu unde va puteti clati ochii la ceas de seara si nu in ultimul rand mult contestatele coffee-shop-uri,ideale pentru cei ce cauta senzatii tari invaluite in fum de Marijuana .

Perioada:10.Mai.2018-13.Mai.2018

Bilete avion: 712 ron (KLM)

72962491.jpg

Pentru cazare va recomandam sa rezervati o camera sau un apartament pe Airbnb.com , preturile pleaca de la 50 euro pe noapte.

Important : Aceasta este o vacanta DIY(Do it yourself) Va trebui sa folosesti link-urile din articol (dati click pe poza respectiva) pentru a face rezervarile necesare, nu inainte de a verifica daca preturile mai sunt de actualitate.Plata biletelor se va face in momentul rezervarii.