Investeste in amintiri

calatorii, City-Break, europa, Italia, medieval, Sejururi, Uncategorized

3 in 1-Milano,Cracovia si Bologna la doar 997 ron(zboruri,cazare 7 nopti hoteluri 3* si 4*)

Pentru ca primavara ne place sa ne incarcam bateriile pentru anul care vine ,va propunem un combo format din 3 orase minunate ce va vor fermeca si intriga in acelasi timp.

Perioada:02.Mar.2017-09.Mar.2017

ZBOR:Bucuresti-Milano-Cracovia-Bologna-Bucuresti

CAZARE:2nopti Milano-3nopti Cracovia-2nopti Bologna

TARIF TOTAL:Bilete avion 256ron +Cazare 741 ron

Primul popas il facem la Milano , capitala modei si principalul pilon economic al Italiei.Cred ca o cafea bauta la Milano, în orice împrejurare, face ca Italia sa fie văzuta cu alți ochi. Respira aer din Lombardia și bucura-te de gustul cafelei desavârșite în capitala economica a Italiei.

Kraków_original_29904.jpg

Bilete avion: 39 ronnyzbor.jpg

Cazare:                                                                                                                                                  Recomandarea noastra: 263 ron/pers (2 nopti-hotel 4*)

16094013

Al doilea oras in care ne oprim este Cracovia,capitala culturala a tarii si unul dintre cele mai frumoase orase din Polonia.Pe langa binecunoscutele obiective turistice pe care aproape fiecare persoana care ajunge in Cracovia le viziteaza,va recomndama si Wawel Royal Castle , Oskar Schindler’s Factory (fabrica lui Oskar Schindler) cat si binecunoscutele lagare de la Auschwitz.

Kraków_original_29904.jpg

Bilete avion: 89 ron

nyzbor.jpg

Cazare:                                                                                                                                                                    Recomandarea noastra: 213 ron/pers (3 nopti-hotel 3* si mic-dejun inclus)

16094013

Urmatoarea destinatie este Toscana,mai exact Bologna ,numit in 2006 de catre UNESCO “orasul muzicii” si este unul dintre cele mai bogate orase ale Italiei. Universitatea Bologna a fost infiintata in anul 1088 si este celebra in lume fiind prima universitate din Europa, iar turnurile si centrul vechi al orasului sunt incredibil de frumoase. Gastronomia este ridicata aici la rang de arta, turismul este foarte dezvoltat, iar orasul este suficient de mare si are atat de multe atractii, incat nu te vei plictisi.

Kraków_original_29904.jpg

Bilete avion: 92 ron

nyzbor.jpg

Cazare:                                                                                                                                                          Recomandarea noastra: 265 ron/pers (2 nopti-hotel 4* si mic-dejun inclus)

16094013

Si nu in ultimul rand mai jos aveti si zborul spre casa

nyzbor.jpg

Important : Aceasta este o vacanta DIY(Do it yourself) Va trebui sa folosesti link-urile din articol (dati click pe poza respectiva) pentru a face rezervarile necesare, nu inainte de a verifica daca preturile mai sunt de actualitate.Plata biletelor se va face in momentul rezervarii

Leave a Reply